https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=fySSL9jXC2Q

https://www.youtube.com/watch?v=LkY1VcNeMzk

100 % naraven tretma vezivnega tkiva za lepotne in terapevtske namene, popolnoma brez bolečin!

Po 30 letih izkušenj in znanstvenih raziskav je LPG ustvaril nov patent za spodbujanje naravnih mehanizmov in tako v letu 2017 lansiral na trg novo patentirano tehnologijo, ki združuje hujšanje in preprečevanje staranja. V tej novi tehnologiji so združili dva lastna patenta v enega. Dodali so še senzor, imenovan Alliance Skin Identity, ki omogoča personaliziran, individualni trema, saj se prilagaja vsaki vrsti kože in celulita. Intenzivnost tretmaja se spreminja glede na kakovost kože in na stopnjo prizadetosti tretiranega območja. Cilj naših tretmajev je spodbuditi sintezo kolagena in elastina, zmanjšati lokalizirano maščobo (lipoliza) in razstrupljanje (detox) telesa.

Z novim patentom LPG patentiranih glav za obdelavo lahko istočasno delujemo na zatezanje kože, celulit in limfo, rezultati pa so že po nekaj tretmajih neverjetni.

Endermologija

je nekirurška liposukcija, ki odpravlja celulit in maščobo ter preoblikuje postavo.

V našem salonu se lahko pohvalimo z najnovejšo LPG Cellu M6 ALLIANCE MEDICAL tehnologijo LPG aparata.

LPG ima FDA certifikat svetovne zdravniške zbornice kot najbolj zdrav in varen način odvajanja maščobe in celulita. Je tudi edini aparat v boju proti celulitu, ki je priznan s strani svetovne asociacije plastičnih kirurgov (ISAPS).

LPG lipomasažaendermologie je patentirana tehnika globinske masaže, ki z mehansko stimulacijo sproži intenzivne biološke odzive:

  • stimulacija maščobnih celic
  • aktivira se izločanje maščob
  • pospešena je tvorba fibroblastov (ti stimulirajo tvorbo keratina in elastina, stimuliramo hialuronsko kislino – “učvrstitev” celic),

Rezultat LPG lipomasaže je izguba odvečne maščobe, preoblikovanje telesa, odprava celulita ter izboljšan tonus kože. Hkrati pa nam strojna limfna drenaža omogoča potisniti in odstraniti odpadne snovi iz telesa (detox).