DEPILACIJA

Uspeh kvalitetne depilacije je v tem, da dlako v celoti odstranimo skupaj s korenino. To pomeni, da dlaka raste počasneje in sčasoma postane tanjša.
Depilacijo izvajamo z voskom in trakovi, ter Perron Rigot voskom. Po odstranitvi dlačic sledi odstranitev odvečnega voska s posebnim oljem, nato pa se v kožo vtre olje z dodatki eteričnih olj za umiritev kože. Depiliranje z voskom je precej učinkovita metoda odstranjevanja dlak, saj mine tudi do štiri tedne, preden je postopek potrebno zopet ponoviti.

V našem salonu izvajamo depilacijo z voski Perron Rigot in Depiléve

Voski brez trakov so namenjeni depilaciji celega telesa, še posebej pa so primerni za zelo občutljiva področja (obraz, pazduha, bikini). Popolni so za depilacijo trdih, kratkih in težavnih dlak. Zelo so cenjeni tudi pri problemih s krčnimi žilami.

 

Prednosti depilacije Perron Rigot so:

• manj boleča depilacija
• lažja dostopnost nekaterih predelov (bikini, pazduhe, obraz)
• primerno za občutljivo kožo ter kožo s kapilarami
• kvalitetne sestavine
• manjša vraščenost dlak
• dlake se med depilacijo ne lomijo
• prilagodljivost voskov različnim kožam in vrstam poraščenosti
• koža je po depilaciji nežna ter gladka

 

Brazilska depilacija

nam omogoča videz urejenega intimnega predela (venerinega hribčka), ki je najbolj oseben del ženskega telesa. To vrsto depilacije pri nas izvajamo z voskom Perron Rigot. Postopek izvajamo izkušene kozmetičarke na strokoven način.  Prednost brazilske depilacije je predvsem higiena, gladka in mehka koža ter posledično seveda počasnejša in redkejša rast dlak. Depilacijo izvajamo z nežnimi voski in strokovno ustrezno metodo, da se izognemo neprijetnim posledicam kot so srbečica, razdraženost in vraščanje dlak.

V našem salonu izvajamo tudi depilacijo za moške.

Moški se vse pogosteje odločajo za depilacijo hrbta, ramen in prsnega koša. Športniki pa se velikokrat poslužujejo depilacije celega telesa. S smolo odstranimo neželene dlačice ter predel namažemo s posebnim po-depilacijskim losjonom.

Salon lepote in zdravja Samana

Rezervirate si termin po telefonu ali pa izpolnite naš kontaktni obrazec na spletni strani

Si želite rezervirati termin ali pa imate vprašanje?

Pokliči nas: 031 49 55 99 ali izpolnite našo spletno rezervacijo
in stopili bomo v stik z vami

Rezervirajte si termin