IPL + RF tehnologija

NOVA “IN MOTION” SHR TEHNOLOGIJA

IPL + RF je revolucionarna novost v kozmetiki za trajno odstranjevanje dlak, aken, solarnih in starostnih pigmentacij ter razširjenih kapilar.
Najnovejša tehnologija, ki daje odlične rezultate, nudi manj boleče, varne ter hitrejše tretmaje, saj omogoča hitro delovanje z do 10 bliski na sekundo.
Novi tretmaji predstavljajo edinstven pristop k reševanju najrazličnejših problemov. Le-te rešujemo z novejšimi in najučinkovitejšimi tehnologijami, ki so po kakovosti in zagotovljenih rezultatih v samem svetovnem vrhu.
Dovršena tehnologija združuje izkušnje in raziskave s področja elektro-koagulacije in laserske tehnike.
Metoda je neinvazivna, saj se kože ne prebada. Sam postopek izključuje možnost nastanka okužbe.

Z novo tehnologijo vam izvajamo naslednje tretmaje:

  • TRAJNO ODSTRANJEVANJE DLAK

Najhitrejše in najučinkovitejše odstranjevanje dlačic do sedaj.
Trajna depilacija je revolucionarna novost v kozmetiki.
Na podlagi fototermičnega učinka dosežemo uničenje dlačnega folikla. Svetloba se absorbira v melanin, ki ga je največ v temnejših dlačicah. Koagulira celice matrixa, upočasni metabolizem cortex celic in oslabi prekrvavitev folikla.
Ker je možno dlačni folikel uničiti le v anageni fazi, je potrebno postopek ponavljati.
Potrebno je opraviti nekje od 6 do 12 tretmajev, da dosežemo 70 – 90% dolgotrajno redukcijo poraščenosti na tretiranem predelu telesa. Postopek je neinvaziven , za stranko pa so tretmaji neboleči. Tretiramo lahko vse dele telesa, razen predela okoli oči. V primerjavi z elektro – igelno koagulacijo ali laserskimi posegi so postopki učinkovitejši in cenejši, v primerjavi z voskanjem pa neboleči.

  • AKNE

Svetlobni spekter uničuje bakterije (Corino b.), ki povzročajo nastanek aken. Pospeši celični metabolizem in vpliva na nastanek kisika(O-) v celični presnovi, kar uniči bakterije. Fototermični učinek pomirjevalno vpliva na rdečico, ki je spremljevalec vnetnega procesa. Svetlobni žarki delujejo tudi na fibroblaste, zato lahko občutno zmanjšamo, oz. odstranimo brazgotine, saj vplivamo na prestrukturiranje vlaken kolagena in elastina. Tretiramo lahko vse stopnje aken – vulgarne, cistične, papulopustulozne. Hitro izvedemo aplikacije na obrazu, hrbtu ali prsnem košu. Odvisno od stopnje aknavosti je potrebno 6 do 12 obiskov.

  • ŽILNE SPREMEMBE

Absorbcija svetlobe v hemoglobin povzroči koagulacijo drobnih kapilar. Učinkovito je odstranjevanje teleangektazij, spajder nevusov, kuperoze in rozacea na obrazu. Potrebno je opraviti od 3 do 5 tretmajev. Pomembno je dejstvo, da se stranka lahko takoj vrne na svoje delo in uporabi ličila. Po tretmaju je možna le rahla rdečica.

  • PIGMENTACIJE

Vsekakor je potrebno dobro prepoznavanje kožnih sprememb, saj lahko odstranjujemo le solarne pigmentacije! Te so tudi najbolj razširjene in moteče. Ker se svetloba absorbira v nakopičen melanin, se osvetljeni pigmenti v nekaj dneh po posegu (odvisno od predela telesa) sami počasi odluščijo s povrhnjice. Po potrebi, glede na globino, postopek ponovimo. V primerjavi s kislinami ali mikrodermoabrazijo je IPL metoda veliko hitrejša in res učinkovita. Tudi dolgoročno je tretma varen, saj pri odstranitvi pigmentacij ne tanjšamo povrhnjice.

  • FOTOPOMLAJEVANJE

Ena najnovejših metod pomlajevanja kože na obrazu, vratu in rokah. Če je vaša koža neenakomernega tena, fotostarana ali uvela, imamo rešitev. Pomlajevanje kože na obrazu in rokah je neagresiven, varen tretma. Vaši koži povrne mladosten , zdrav in sijoč videz. Imenuje se nekirurški lifting, kar dokazuje, da gre za učinkovit tretma, brez agresivnega postopka.
S pomočjo laserja, ki deluje na ustrezni valovni dolžini, vplivamo na elastična vlakna in tvorbo novega kolagena.
Že po prvem posegu postane koža bolj napeta in gladka. Po 4-6 posegih, kolikor jih povprečno priporočamo, pa postopno zbledijo pege, starostne pigmentacije in drobne žilice, tako da koža dobi svetlejši, bolj enakomeren ten.
Plitve gubice, zlasti gube okrog oči in ust, se v veliki meri izravnajo, zmanjšajo se razširjene pore, koža postane bolj čvrsta in elastična.
Po terapiji se koža obnavlja tudi doma, saj je poseg dolgoročen.

Salon lepote in zdravja Samana

Rezervirate si termin po telefonu ali pa izpolnite naš kontaktni obrazec na spletni strani

Si želite rezervirati termin ali pa imate vprašanje?

Pokliči nas: 031 49 55 99 ali izpolnite našo spletno rezervacijo
in stopili bomo v stik z vami

Rezervirajte si termin