Keratinsko vihanje trepalnic

Lepe in dolge trepalnice so želja skoraj vsake ženske, a žal zaradi nošenja maskare in umetnih trepalnic pogosto pride do poškodbe naravnih trepalnic.

ELLEEBANA LASH LIFT je trenutno najbolj vroč trend v industriji za dvig in vihanje naravnih trepalnic. Ustvarimo na videz daljše trepalnice, jih keratinsko ojačamo in nahranimo. Rezultat je mladosten videz in odprt pogled. Postopek je hiter in varen, saj ne poškoduje naravnih trepalnic, keratinska nega pa jih nahrani in okrepi vse od korena do konic. Pomaga tudi pri obnavljanju trepalnic za vse tiste, ki so nosile umetne trepalnice. Vsi izdelki so brez formaldehida, primerni pa so tudi za uporabnice kontaktnih leč. Učinek traja od 8-12 tednov, odvisno od hitrosti rasti in menjave  trepalnic. Postopek je treba ponoviti šele, ko trepalnice zamenjajo nove (v vednost: življenjska doba posamezne trepalnice je nekje 5-8 tednov).

Nanos je vodoodporen, se ne razmaže in ne draži oči, trepalnice pa ostajajo lepo privihane ne glede na dejavnost (plavanje, šport, savna, spanje …). Prav tako se prosto ličite, s čimer še dodatno poudarite novo pridobljen izgled.

Salon lepote in zdravja Samana

Rezervirate si termin po telefonu ali pa izpolnite naš kontaktni obrazec na spletni strani

Si želite rezervirati termin ali pa imate vprašanje?

Pokliči nas: 031 49 55 99 ali izpolnite našo spletno rezervacijo
in stopili bomo v stik z vami

Rezervirajte si termin