Nega obraza

Z ustrezno in redno nego kože

dolgoročno poskrbite za pravilno negovano in mladostno kožo svojega obraza, ki izžareva zdravje. Občutek svežine in mladostnosti boste izžarevali v sebi in navzven.
V našem salonu vam nudimo vrhunske kozmetične nege obraza. Pri vsaki negi vam zagotovimo celostni pristop, ki poleg same nege zajema tudi svetovanje o pravilni domači negi kože. Zavedamo se namreč, da le z ustrezno in redno nego lahko dolgoročno poskrbimo za pravilno negovano in mladostno kožo, ki izžareva zdravje.

Zagotovimo vam lahko vrhunsko nego obraza s kozmetiko SOTHYS

SOTHYS je francoska kozmetika, ki je že več kot 70 let cenjena in priznana v več kot 120 državah sveta.
Kozmetika
SOTHYS je sinonim za odličnost in prestiž v izbranih lepotnih centrih in spa-jih po vsem svetu.
Izstopa zaradi svoje izredne raziskovalne naravnanosti in inovativnosti. To je kozmetika, ki jo priporočajo strokovnjaki različnih kozmetičnih in zdravilniških ustanov. Namenjena je negovanju različnih tipov kože.
Odlična opremljenost Sothysovih raziskovalnih in razvojnih laboratorijev zagotavlja kakovost (varnost, udobje, učinkovitost), ki se odraža v njihovih kvalitetnih izdelkih. Sothys je z namenom povečanja učinka nege kože razvil posebno masažno tehniko
Digi-Esthetique, ki vključuje točkovno masažo s prsti, gnetenje in drenažo. Z uporabo postopka Digi-Esthetique se bo izboljšalo vaše psihično in fizično počutje, celoten tretma pa se spremeni v nepozabno čutno izkušnjo.
Izdelki SOTHYS so učinkoviti in narejeni, da prebudijo vse vaše čute. SOTHYS z zelo strogimi merili skrbi za to, da so izdelki varni za uporabo. Primerni so za vse tipe kož.

Diamantni piling – mikrodermoabrazija

Mikrodermoabrazija ali diamantni piling že nekaj časa zaseda posebno mesto med estetskimi postopki in ni naključje, da vodilni dermatologi in kozmetiki po vsem svetu vključujejo ta čudovit tretma v mnoge estetske postopke za nego in pomladitev kože.
Diamantni piling sodi med neinvazivne kozmetične postopke in predstavlja enostavno in hitro pot do bolj zdrave in mladostne kože tako za ženske kot moške vseh starosti. Zagotavlja natančno odstranjevanje vrhnjih plasti kože brez stranskih učinkov. Ker postopek temelji na mehanskem pilingu, so rezultati takojšnji in vidni že po prvem tretmaju. Opazimo lahko bolj mehko, gladko, sijočo in osveženo kožo.
Diamantni piling izvajamo z lasersko obdelanimi diamantnimi konicami. Postopek je neboleč, popolnoma higienski in hipoalergen , saj vakum istočasno odstrani odmrle celice s površine kože ter pospeši prekrvavitev in obnavljanje kožne strukture.

Diamantni piling vam priporočamo:

  • pri blagem fotostaranju (ali kot priprava kože na fotopomlajevanje in razne tretmaje nekirurškega liftinga)
  • pri pusti, od sonca poškodovani koži (omilijo se fine gube in gubice, koža ponovno zaživi)
  • pri starostnih pegah
  • za zmanjšanje povečanih por
  • pri brazgotinah (mikrodermoabrazija pomaga generirati nove kožne celice in s tem pospeši celjenje kože. V večini primerov se izgled brazgotine izboljša s tem , ko se zabriše viden rob med brazgotino in zdravim tkivom.)
  • za odstranitev/zmanjšanje madežev, ki ostanejo po aknah

Salon lepote in zdravja Samana

Rezervirate si termin po telefonu ali pa izpolnite naš kontaktni obrazec na spletni strani

Si želite rezervirati termin ali pa imate vprašanje?

Pokliči nas: 031 49 55 99 ali izpolnite našo spletno rezervacijo
in stopili bomo v stik z vami

Rezervirajte si termin